Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Dry aging in regio Antwerpen

Van Loo heeft een dry aging koelkast in zijn vleesgroothandel in Moerbeke-Waas bij Antwerpen staan, waardoor wij jou kunnen voorzien van dry aged vlees. Als leverancier van diverse soorten vlees leveren wij rechtstreeks bij onder andere slagers. Ons team bestaat uit ervaren en vakbekwame medewerkers die met passie hun werk uitvoeren.

Het dry aging proces van het vlees in onze handel in regio Antwerpen verder uitgelegd

Om dry aged vlees te bekomen, moet het vlees in karkassen rijpen aan de lucht en dat voor minstens 21 dagen. Die rijping gebeurt in de dry aging frigo die zich bevindt in onze vleesgroothandel in regio Antwerpen. Tijdens de rijping vormt zich een harde korst rond het vlees. Daardoor zal het vocht verdampen in het vlees en als resultaat krijgt het vlees een intensere smaak.  

Neem contact met ons op als je een samenwerking wilt aangaan

Wil je graag een samenwerking aangaan met ons als leverancier van onder andere dry aged vlees, zoals Herford gerijpt vlees of Charolais gerijpt vlees? Of wil je meer weten over het dry aging proces dat wij gebruiken in onze handel in Moerbeke-Waas in de buurt van Antwerpen? Neem dan contact op via het e-mailadres info@joerivanloo.be, via het nummer 09 326 00 74 of via het contactformulier. Ontdek zeker ook eens ons andere aanbod aan vleesproducten, zoals ons kalfsvlees dat verkrijgbaar is in karkassen en in deelstukken.  
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2