Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Leverancier van kalfsvlees in karkas in regio Moerbeke-Waas

Je kan jouw zoektocht naar een leverancier van kalfsvlees in karkas in regio Moerbeke-Waas stopzetten. Van Loo is een vleesgroothandel met een uitgebreid aanbod aan vleesproducten. Ons bedrijf ontstond in 2008 en wordt gerund door Joeri en Ann. Wij zijn twee vakbekwame mensen met jaren ervaring. Wij omringen ons met andere experten om onze klanten kwaliteitsvolle producten af te leveren.

Smaakvol kalfsvlees in karkas aankopen in regio Moerbeke-Waas

In onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas vind je vers vlees van eigen kweek, denk maar aan kalfsvlees in karkas of in deelstukken, dry aged vlees en Belgisch witblauw. Een andere specialisatie binnen ons familiebedrijf is de bereiding van paardenvlees. Ook voor vleesversnijdingen op maat kan je een beroep doen op ons.

Leer meer over onze vleesproducten

Als je meer te weten wil komen over de vleesproducten, zoals het kalfsvlees in karkas, die je bij ons in Moerbeke-Waas kan vinden, dan kan je ons altijd contacteren. Mail daarvoor naar info@joerivanloo.be, bel naar het nummer 09 326 00 74 of vul het contactformulier in. Ten slotte geven we jou nog mee dat er op onze boerderij ook boerderijfeestjes worden gehouden. Ontdek dus zeker eens wat dat inhoudt en wie weet zien wij jou verschijnen op onze boerderij.
 
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2