Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Boerderijfeestjes in regio Antwerpen

Unieke en originele boerderijfeestjes kan je laten doorgaan op onze (kinder)boerderij in Moerbeke-Waas bij Antwerpen. Wij, de zaakvoerders Ann en Joeri, startten in 2008 met de onderneming Van Loo. Van Loo is een vleesgroothandel en levert rechtstreeks bij slagers. Op onze boerderij in Moerbeke-Waas vind je dieren van eigen kweek.

Kom langs op onze boerderij voor boerderijfeestjes in regio Antwerpen

Als je naar een locatie zoekt voor een boerderijfeestje in regio Antwerpen, dan kan je op onze (kinder)boerderij terecht. Jouw kind krijgt samen met zijn of haar vrienden en vriendinnen de kans om de dieren van dichtbij te bewonderen en ze te voederen en verzorgen. Het wordt sowieso een onvergetelijk feestje.

Verkrijg meer details over de boerderijfeestjes

Als je meer informatie en details wenst over de boerderijfeestjes op onze (kinder)boerderij in regio Antwerpen, contacteer ons dan vandaag nog. Je kan mailen naar het e-mailadres info@joerivanloo.be, bellen naar het nummer 09 326 00 74 of het contactformulier invullen. Als je vragen hebt over ons als leverancier van verschillende vleesproducten, zoals Limousin gerijpt vlees en kalfsvlees in karkas, dan kan je ook contact opnemen met ons via bovenstaande contactgegevens. Wij nemen graag de tijd om jou van een nuttig en uitgebreid antwoord te voorzien.
 
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2