Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Limousin gerijpt vlees aankopen in Moerbeke-Waas

Een ruim aanbod aan dry aged vlees, waaronder Limousin gerijpt vlees, vind je bij onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas. Daarnaast hebben wij ook een assortiment aan Belgisch witblauw vlees van eigen kweek, kalfsvlees en paardenvlees. Wij, Joeri, Ann en de opgeleide vakmannen, bereiden met veel passie voor het vak allerlei soorten vlees en dat proeft de eindconsument in zijn of haar vlees.

Kies voor het kwaliteitsvol Limousin gerijpt vlees van onze boerderij in Moerbeke-Waas

Je kan het koeienras Limousin herkennen aan de roodbruine vacht. De koe graast in België en in heel wat andere landen in de wereld. Het Limousin gerijpt vlees dat je bij ons in Moerbeke-Waas kan aankopen is echt klassevlees. Het vlees heeft een rode kleur, is lekker sappig en is zalig mals. Goed om te weten: wij verkopen niet alleen vlees, wij versnijden het ook graag op maat van jouw wensen.

Mail of bel ons voor meer informatie over onze producten

Als je nog vragen hebt over ons Limousin gerijpt vlees dat wij verkopen via onze vleesgroothandel uit Moerbeke-Waas, dan kan je ons makkelijk bereiken. Mail naar info@joerivanloo.be, bel naar 09 326 00 74  of vul het contactformulier in op de contactpagina. Onze vleesgroothandel doet ook dienst als kinderboerderij waar jij een leuk feestje kan laten doorgaan. Wil je een blik werpen achter de schermen van onze vleesgroothandel? Bekijk dan de foto's in onze fotogalerij.      
 
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2