Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Charolais gerijpt vlees kopen in regio Moerbeke-Waas

Als je zoekt naar een leverancier van kwaliteitsvol vlees, zoals Charolais gerijpt vlees, dan kan je terecht bij onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas. Wij, Joeri en Ann, de zaakvoerders van Van Loo zitten al sinds onze kindertijd in de boerenstiel. Daardoor ontstond de passie voor het vak die we sinds 2008 delen met onze klanten via onze vleesgroothandel.

Charolais gerijpt vlees van onze handel in Moerbeke-Waas: smaakvol en kwaliteitsvol

Charolais is een koeienras dat je kan terugvinden op verschillende plaatsen in de wereld. Zie je een koe met een witte tot crèmeachtige kleur en heeft de koe een roze snuit? Dan is het een Charolais. Het vlees van de Charolais is populair door het lage vetpercentage. Bovendien is het vlees lekker mals. In onze snijzaal bevindt zich ook een dry aging koelkast. Op die manier kunnen wij jou via onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas voorzien van lekker Charolais gerijpt vlees. Ook als je zoekt naar Limousin gerijpt vlees en Simmentaler gerijpt vlees kan je bij ons aankloppen.

Vraag meer informatie op over ons vlees

Als je vragen hebt over het Charolais gerijpt vlees dat je bij ons in Moerbeke-Waas kan kopen, dan kan je ons makkelijk bereiken via het e-mailadres info@joerivanloo.be, via het telefoonnummer 09 326 00 74 of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Naast ons rundsvlees van eigen kweek vind je bij ons ook kwaliteitsvol paardenvlees. Het volledige aanbod vind je verder op onze website.
 
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2