Dagelijks bereikbaar van 8u tot 21u

logo joerivanloo

✔ Belgisch vakmanschap

✔ Vleesversnijding op maat

✔ Vlees van eigen kweek

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze webshop!

Heerlijk Belgisch witblauw kopen in regio Moerbeke-Waas

Belgisch witblauw kan je kopen in onze groothandel in Moerbeke-Waas, nabij Antwerpen. Van Loo werd opgericht in 2008 en sindsdien kan je er terecht voor kwaliteitsvol én Belgisch vlees. Wij, Joeri en Ann, groeiden van kleins af aan op in de boerenstiel en we zijn niet van plan om die snel te verlaten. Hieronder kom je meer te weten over het Belgisch witblauw dat je kan kopen in onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas bij Antwerpen.  

Waarom jij moet kiezen voor het Belgisch witblauw van ons bedrijf uit Moerbeke-Waas

Het witblauw dat je bij ons kan aankopen is ingeschreven in het stamboek Belgisch witblauw. In onze vleesgroothandel in Moerbeke-Waas bij Antwerpen vind je zowel mannelijk als vrouwelijk witblauw. De naam verklapt het zelf al, maar dit ras kan je herkennen aan de blauwe of zwarte vlekken op de witte vacht. Verder is het Belgisch witblauw van onze groothandel uit regio Antwerpen duurzaam. Dat komt omdat we het grootste deel van het rund kunnen gebruiken na de slachting. Interessant om te weten is dat wij runderen van eigen kweek slachten.

Neem contact op voor meer informatie over ons bedrijf en ons vlees

Zit je nog met vragen over het Belgisch witblauw dat je bij ons in Moerbeke-Waas in de buurt van Antwerpen kan aankopen? Of heb je algemene vragen over ons bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op via het e-mailadres info@joerivanloo.be, via het telefoonnummer 09 326 00 74 of via het contactformulier. Naast ons aanbod aan witblauw hebben wij ook andere vleessoorten in ons assortiment. Ontdek dus zeker ook meer over ons kwaliteitsvol paardenvlees, ons lekker kalfsvlees of ons dry aging - gerijpt vlees. Het paardenvlees dat wij bereiden, is een echte specialiteit van onze familie. De rassen die wij gebruiken om dry aged vlees te bekomen zijn onder andere Herford, Simmentaler en Charolais.
 
joerivanloo foto koe met familie joerivanloo foto koe joerivanloo foto koe 2